Aici gasesti toate raspunsurile cautate

Perioada pe care se intocmeste un contract de amanet este de 10 sau 30 de zile.
Poti achita contractul inainte de cele 30 de zile, comisionul recalculandu-se in functie de perioada acumulata din momentul incheierii contractului si pana in momentul achitarii lui, dar nu pentru mai putin de 5 zile.

Exemplu:
Ai incheiat un contract de amanet si automat perioada contractului este 30 de zile. Daca tu vii dupa 8 zile sa achiti contractul vei plati comisionul aferent acestor 8 zile.

Contractul de amanet poate fi prelungit de cate ori este necesar pentru client, neexistand un numar maxim de prelungiri.
Contractul de amanet se poate prelungi numai daca se achita comisionul calculat pana la data in care se face prelungirea
Daca vi mai devreme decat la termenul scadent, comisionul se recalculeaza in functie de perioada scursa din momentul incheierii contractului si pana in momentul finalizarii lui, dar nu pentru mai putin de 5 zile.
Obiectele amanetate pot fi ridicate numai de TITULAR sau IMPUTERNICIT
Da, puteti ridica obiectele mai devreme de termen, iar comisionul va fi recalculat, dar nu pentru mai putin de 5 zile.

In cazul in care nu va puteti prezenta la data limita stabilita in contract si va doriti recuperarea obiectelor amanetate este necesar sa sunati la punctul de lucru Star Amanet si sa anuntati intarzierea.

Atentie!

Intarzierile se anunta inainte de expirarea contractului pentru a putea evita desfacerea contractului si pierderea obiectelor amanetate.

Da. Aveti mai multe posibilitati:

-sa achitati comisionul si o parte din contract, obiectele ramanand la noi;
-sa achitati comisionul si contravaloarea unui obiect, pe care sa il si ridicati, restul obiectelor ramanand la noi.

Cereti sfatul amanetarului: va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dvs.

Bineinteles.
Sunt doua situatii:
-achitati comisionul integral si obiectele pe care doriti sa le ridicati, celelalte obiecte ramanand, sub contract, la noi.
-achitati doar comisionul si contravaloarea obiectelor pe care doriti sa le ridicati, iar restul obiectelor, daca nu le mai vreti, raman definitiv la noi, dar fara posibilitatea recuperarii lor.
Cereti sfatul amanetarului: va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dvs.
Foarte putin.
In functie de marimea pietrelor vi se va scadea o mica parte din pretul pe gram, deoarece valorificam aurul, nu si pietrele.Daca este o piatra foarte mica, e posibil sa nu vi se scada nimic.
Amanetarul va va face evaluarea pietrelor si va va comunica care va fi pretul pentru gramul de aur amanetat, dupa scaderea pietrelor.
Daca pierdeti formularul de contract puteti veni sa va achitati contractul cu un act de identitate.
Deoarece obiectele pot fi ridicate doar de catre titular si imputernicit, nu exista riscul ca persoana care a gasit contractul sa ridice obiectele in locul dvs.
Contractele de amanet se pot prelungi sau lichida numai la punctul de lucru la care au fost incheiate.
Da, iar daca doriti puteti lua ulterior si diferenta.

Solicita un imprumut acum!

Obtii cel mai bun pret pentru bunurile amanetate si platesti un comision convenabil. Completezi formularul prin care ne instiintezi de nevoile tale iar noi iti facem o oferta in cel mai scurt timp posibil.